fbpx

IMATE PRAVO OSJEĆATI SE DOBRO U SVOM TIJELU

Cilj je dr. Džepine pomoći vam da se osjećate dobro u svom tijelu. Savjetovanje (konzultacija) s kirurgom je neobično važno kako biste objasnili razloge vašeg dolaska i kroz razgovor vidjeli kakav bi mogao biti realan ishod operativnog zahvata.

KONTAKTIRAJTE NAS

SAVJETOVANJE S PLASTIČNIM KIRURGOM

PLASTIČNA KIRURGIJA KROZ FAZE VAŠEG ŽIVOTA

Kao jedan prijelaz kroz različite faze života, bez obzira koliko ste mladi ili stari, postoje fizičke promjene koje ćemo svi doživjeti.

Starenje ne mora biti stresno; na raspolaganju vam je sveobuhvatan spektar kirurških i nekirurških estetskih zahvata koji poboljšavaju i nadopunjuju ljepotu vaših prirodnih osobina. Ovi se zahvati mogu prilagoditi za postizanje vaših osobnih estetskih ciljeva.

Čitajući, u nastavku možete saznati najučinkovitije zahvate za svoju životnu fazu.

U SVOJIM 20-IMA

Vaš je izgled na vrhuncu, no genetski faktori, ili način života mogu vas ponukati da razmišljate o estetskoj korekciji. Ovo je vrijeme kada želite definirati vaš izgled, stoga možete razmotriti poboljšanje određenog područja, obilježja lica ili tijela. Neki od najčešćih postupaka kod ljudi u 20-ima jesu:
Postupci njege kože I Kozmetički dermalni fileri I Rinoplastika I Povećanje grudi I Liposukcija I Korekcija ušiju

U 30-IMA

Trideste godine su doba sazrijevanja, kada metabolizam počinje usporavati, kao i sposobnost obnavljanja tkiva, a vaša koža i mišićno tkivo počinju gubiti elastičnost, uz to može doći do promjene u tjelesnoj masi. Ovo je doba kad vjerojatno razmišljate o načinima na koje možete odgoditi znakove starenja, a tretmani u nastavku (u kombinaciji sa zdravim načinom života) mogu biti korisni osobama u 30-ima:

Kozmetički dermalni fileri protiv bora l Botox l Postupci njege kože I Povećanje grudi l Podizanje grudi l Smanjenje grudi I Liposukcija I Makeover tijela l Ginekomastija

U 40-IMA

Prigrlite vaše četrdestete i starite graciozno. U ovom periodu života znakovi starenja obično postaju izraženiji – crte lica i bore su oštrije, dolazi do gubitka volumena lica, smanjenja elastičnosti kože i ravnih kontura lica povezanih s mladošću. Masnoća se može nakupljati na različitim dijelovima tijela, a dojke su opuštenije i gube svoju mladenačku konturu. Inovacije u estetskoj plastičnoj kirurgiji omogućuju vam da odaberete tretman koji vama odgovara. Postupci koji se bave ovim pitanjima jesu:

Kozmetički dermalni fileri l Njega kože l Dubinski tretmani lica l Pomlađivanje očnih kapaka l Facelift l Rinoplastika l Korekcije grudi l Body contouring l Makeover tijela

U 50-IMA I NADALJE

Preokrenite i usporite znakove starenja koji su sve izraženiji i uživajte u dinamičnim pedesetima. Gravitacija, tjelesni zahtjevi svakidašnjeg života, promjene tjelesne težine, hormonalne promjene te izlaganje suncu uzeli su danak na vašem licu i tijelu. Vaša koža je tanka i izgubila je elastičnost, lice je opušteno i nedostaje mu punoća. Tretmani u nastavku (u kombinaciji sa zdravim načinom života) mogu biti korisni osobama u 50-ima:

Kozmetički dermalni fileri l Njega kože l Dubinski tretmani lica l Pomlađivanje očnih kapaka l Facelift l Rinoplastika l Korekcije grudi l Body contouring l Makeover tijela I Abdominoplastika

NE TREBATE SVE INFORMACIJE SAMI ISTRAŽIVATI

Otvoreno razgovarajte s nekim tko vas razumije i donesite informiranu odluku.
Cilj dr. Džepine je da se osjećate dobro u svom tijelu.
Ponekad jednostavno kroz razgovor da shvatite što je zapravo „normalno“ i kakav bi mogao biti realan ishod zahvata.

Što god odlučite, možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama. Pitajte nas.