UPOZNAJTE TIM SPECIJALISTA ESTETSKE KIRURGIJE

Poliklinika Džepina Medical Group je centar izvrsnosti i edukacijski centar iz područja estetske plastične kirurgije Medicinskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Dr._Dzepina_i_tim

DOC. DR. SCI. IVO DŽEPINA

Rođen je u Zagrebu 1958. godine gdje je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1981. godine. Već od prve godine studija odabrao je kirurgiju kao granu medicine kojom se želi baviti.

Dr. Ivo Dzepina

Po završenom studiju radi 4 godine u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a specijalizaciju iz opće kirurgije započinje 1986. godine na Klinici za kirurgiju KBC Rebro u Zagrebu. Tijekom specijalizacije opredjeljuje se za rad iz područja plastične kirurgije pod rukovodstvom najuglednijeg plastičnog kirurga u Hrvatskoj Akademika Ivana Prpića.

Na usavršavanje iz područja plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije odlazi 1989. godine u Njemačku kod Prof. Olivari-ja Dreifaltigkeits Krankenhaus, Wesseling. Nakon Njemačke usavršavanje nastavlja u Velikoj Britaniji gdje boravi sve do 1992. godine u nekoliko najvećih britanskih centara za plastičnu kirurgiju The Queen Victoria Hospital – East Grinstead, Canniesburn Regional Plastic and Maxillofacial Center – Glasgow, Royal Alexandra Childen’s hospital – Brighton. Tijekom boravka u Velikoj Britaniji završio je tečaj iz mikrokirurgije u Edinburg-u, te tečaj iz primjene mikroimplantata u estetskoj kirurgiji u Londonu.

Specijalistički ispit iz opće kirurgije položio je 1992. god., a subspecijalistički ispit iz područja plastične i rekonstruktivne kirurgije 2000. godine. Član je Hrvatskog kirurškog društva, Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku kirurgiju, Europskog društva za plastičnu i estetsku kirurgiju, te brojnih drugih stručnih udruga.

Doc Džepina aktivno sudjeluje u dodiplomskoj nastavi na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a od 1997. god. radi kao asistent na Katedri za kirurgiju. Predavač je na poslijediplomskoj nastavi iz područja kirurgije, dermatologije, otorinolaringologije, ortopedije, onkologije i psihijatrije. U nastavno zvanje docenta je izabran 2003. godine. Od 2002. godine radi kao Pročelnik odjela za Znanstveni i stručni rad Klinike za kirurgiju KBC Rebro, te se, uz svakodnevni kirurški rad iz programa plastične i rekonstruktivne kirurgije, intenzivno bavi i estetskim kirurškim zahvatima. Prvi je plastični kirurg u Hrvatskoj koji je izveo kiruršku promjenu spola u transseksualnog pacijenta.

Od početka svog rada uz stručni rad bavi se i znanstveno-istraživačkim radom, te je objavio brojne radove u domaćim i stranim stručnim časopisima. Koautor je knjige “Kirurgija dojke” u kojoj su na hrvatskom jeziku prikazane moderne metode kirurškog liječenja dojke te estetske i rekonstruktivne operacije dojke. Redovito sudjeluje na stručnim i znanstvenim sastancima i tečajevima kao predavač i pozvani predavač. Doc. Džepina predsjednik je organizacijskog odbora IV Hrvatskog nacionalnog kongresa plastične kirurgije koji je održan 2002. godine u Zagrebu. Kao istraživač radi na dva znanstvena projekta koji se bave istraživanjem karcinoma dojke. Magistrirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 1999. godine, a titulu doktora znanosti stekao je 1999. godine.

Od 2006. godine, nakon 20 godina rada u KBC Rebro, radim u privatnoj praksi i bavim se estetskom plastičnom kirurgijom.

Oženjen i otac dvoje djece.

“Svojoj supruzi i obitelji neizmjerno sam zahvalan na podršci razumijevanju, jer bez njih ne bi bilo niti mog uspjeha. Uvijek ste uz mene u mojim najtežim trenutcima i vi ste moj najveći blagoslov. Moja supruga je jedina ljubav mog života i hvala joj na beskonačnoj snazi i strpljenju.”

Dr. Dzepina s obitelji

Dr._Dzepina_s_obitelji_4

Dr._Dzepina_s_obitelji_2

Dr._Dzepina_s_obitelji_1

Dr._Dzepina_s_obitelji_3

DR. MED. DUBRAVKA LONČAR-ČAKALO

(spec. anesteziologije i reanimatologije i spec. hitne medicine)
Studij medicine završila je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kao i specijalizaciju iz anesteziologije i reanimatologije. Kao specijalist anesteziolog najveći dio staža je provela u KB Dubrava i KB Merkur u Zagrebu gdje je bila član tima za transplantaciju solidnih organa. Trajnu edukaciju je obavljala sudjelovanjem na kongresima, simpozijima i tečajevima iz područja anesteziologije i intenzivne medicine.
dr. med. Dubravka Loncar-Cakalo

VEDRANA AKRAPOVIĆ

Vedrana je medicinska sestra koja profesionalno obavlja posao instrumentarke od 1998. godine. Na poziv dr. Džepine odlazi s Kirurške klinike KBC Rebro i od tada je dio njegovog operacijskog tima.

Slobodno vrijeme voli provoditi s obitelji i pročitati dobru knjigu. Vedranini hobiji su rolanje i ples.
Vedrana_Akrapovic__medicinska_sestra

JELENA BARTOLIĆ

Jelena je medicinska sestra – instrumentarka s 11 godina iskustva rada na općoj kirurgiji Kirurške klinike KBC Rebro.

Svoje slobodno vrijeme provodi sa sinovima Markom i Bornom te suprugom Mladenom. Osobito voli Latino-američke plesove.
Jelena_Bartolic__medicinska_sestra

NE TREBATE SVE INFORMACIJE SAMI ISTRAŽIVATI

Otvoreno razgovarajte s nekim tko vas razumije i donesite informiranu odluku.
Cilj dr. Džepine je da se osjećate dobro u svom tijelu.
Ponekad jednostavno kroz razgovor da shvatite što je zapravo „normalno“ i kakav bi mogao biti realan ishod zahvata.

Što god odlučite, možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama. Pitajte nas.