fbpx

VAGINOPLASTIKA

vaginoplastika

Što je vaginoplastika

Vaginoplastika je operativni zahvat kojim se kirurški korigira vagina kojoj je potrebno sužavanje i jačanje vaginalne stijenke. Danas ovaj zahvat spada pod intimnu estetsku kirurgiju i radi se često iz razloga estetske korekcije ili povećanja seksualnog zadovoljstva. Zbog šire vagine, žene osjećaju nelagodu, ne mogu se opustiti tijekom seksualnog odnosa, a i ne mogu potpuno uživati. Vaginoplastika se radi i kako bi se saniralo proširenje vagine i ozljeda nakon poroda. Ovisno koji je razlog za operaciju, doktor u Poliklinici Džepina prilagođava tehniku vaginoplastike.

Tko su kandidatkinje za vaginoplastiku

Kandidatkinje za vaginoplastiku su žene koje imaju prirodno širu vaginu ili je s vremenom došlo do njenog širenja, nakon poroda ili drugih hormonalnih promjena. Ako je ulaz u vaginu proširen više nego što je uobičajeno ili je stijenka vagine jako opuštena, doktor u Poliklinici Džepina preporučuje vaginoplastiku kao sigurno i trajno rješenje problema.

ISPUNITE UPITNIK

Opis zahvata vaginoplastike

Vaginoplastika se radi u općoj anesteziji i sam zahvat traje otprilike sat vremena. Operacijom se sužava vagina tako da se radi rekonstrukcija mišića vagine. Tako se postiže trajni rezultat koji djeluje na poboljšanje kvalitete seksualnih odnosa. Ako je riječ o rješavanju proširenja i ozljeda nastalih nakon poroda, potrebno je zahvatom djelovati više na mišićno tkivo. Kada je razlog estetske prirode, ne radi se toliko duboka intervencija u vaginalno tkivo i riječ je o manjem zahvatu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Oporavak nakon vaginoplastike

Pacijentima se nakon vaginoplastike u Poliklinici Džepina savjetuje mirovanje tijekom prva 2 tjedna. Važno je za vrijeme oporavka stavljati hladne obloge na otekline koje se mogu pojaviti i prilagoditi uriniranje tako da bude u stojećem položaju. Potrebno je izbjegavati korištenje tampona i apstinirati od seksa tijekom 6 do 8 tjedana nakon zahvata.

Iskustva pacijentica nakon vaginoplastike

Pacijentice nakon vaginoplastike primjećuju promjene u osjećaju vagine koja se suzila. Zahvaljujući ovom zahvatu, stijenka vagine djeluje otpornije, manje je opuštena i omogućava bolji osjećaj prilikom seksualnog odnosa.

Cijena vaginoplastike

Poliklinika Džepina omogućava pacijentima više mogućnosti plaćanja kako bi odabrali način koji im najviše odgovara. Informirajte se o cijeni vaginoplastike i svim ostalim uslugama u cjeniku Poliklinike Džepina.

SAZNAJTE CIJENE

Stvarni rezultati nakon vaginoplastike

Pacijentice nakon vaginoplastike uživaju u većem zadovoljstvu svojim intimnim životom koje se poboljšava i samim time djeluje i na cjelokupno zadovoljstvo kvalitetom života.

NE TREBATE SVE INFORMACIJE SAMI ISTRAŽIVATI

Otvoreno razgovarajte s nekim tko vas razumije i donesite informiranu odluku.
Cilj dr. Džepine je da se osjećate dobro u svom tijelu.
Ponekad jednostavno kroz razgovor da shvatite što je zapravo „normalno“ i kakav bi mogao biti realan ishod zahvata.

Što god odlučite, možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama. Pitajte nas.