fbpx

KOREKCIJA STIDNIH USANA | LABIOPLASTIKA

labioplastika

Što je operacija korekcije stidnih usana ili labioplastika

Razvojem suvremene estetske kirurgije sve više se traže i zahvati intimne estetske kirurgije u Poliklinici Džepina. Jedan od zahvata koji djeluje na poboljšanje izgleda intimnih dijelova kod žena je korekcija stidnih usana ili labioplastika. To je zahvat kojim se korigiraju prevelike ili deformirane stidne usne kako bi se poboljšao izgled intimnog područja.

Kada izgled stidnih usana izaziva nezadovoljstvo kod žena, nesigurnost i neopuštenost prilikom seksualnog odnosa, moguće je labioplastikom poboljšati izgled vanjskog dijela spolovila. Ovim zahvatom sigurnom i jednostavno metodom estetski se uspješno i trajno korigiraju nedostaci intimnog područja kod žena.

Tko su kandidatkinje za korekciju stidnih usana

Kandidatkinje za korekciju stidnih usana su žene koje prirodno imaju prevelike ili deformirane stidne usne, kao i žene koje tijekom godina, nakon trudnoće ili menopauze dožive promjenu intimnih dijelova koja im izaziva nezadovoljstvo. Ovim zahvatom smanjuju se i preoblikuju stidne usne.

ISPUNITE UPITNIK

Opis zahvata korekcije stidnih usana

Zahvat korekcije stidnih usana u Poliklinici Džepina spada pod manje zahvate i traje oko sat vremena ovisno o opsegu korekcije. Izvodi se pod lokalnom anestezijom, a moguće je i pod općom anestezijom ako se procijeni da je potrebno.

Rezom na stidnim usnama pristupa se odstranjivanju viška nakon čega se stidne usne preoblikuju. Doktor prilikom preoblikovanja ima u vidu potrebu za proporcionalnim izgledom stidnih usana. Preoblikovanjem se postiže simetričan, prirodan i ljepši izgled s kojim će pacijentice biti zadovoljne. Rezovi na stidnim usnama zatvaraju se delikatnim biorazgradivim šavovima koje nije potrebno vaditi.

KONTAKTIRAJTE NAS

Oporavak nakon korekcije stidnih usana

Korekcija stidnih usana relativno je brz i jednostavan zahvat koji zahtijeva kratko vrijeme oporavka. Doktor u Poliklinici Džepina nakon zahvata savjetuje mirovanje i izbjegavanje napornih aktivnosti kako bi oporavak bio uspješan. Oporavak traje od 7 do 10 dana i nakon tog perioda nestaju postoperativne pojave.

U ranoj postoperativnoj fazi moguća je pojava umjerene boli, oteklina i osjetljivosti intimnog operiranog dijela. Rijetko je moguća pojava krvarenja i upala te su potrebne mjere opreza kako bi se smanjio rizik.

Iskustva pacijentica nakon korekcije stidnih usana

Pacijentice nakon korekcije stidnih usana uživaju u većem zadovoljstvu tijekom seksualnih odnosa jer su opuštenije i sretnije zbog izgleda svojih intimnih dijelova. Stvarni rezultati ovog operativnog zahvata reflektiraju se na sveukupno zadovoljstvo izgledom i poboljšavaju kvalitetu života i odnosa.

Cijena operacije korekcije stidnih usana

Poliklinika Džepina omogućava pacijentima više mogućnosti plaćanja kako bi odabrali onaj način koji im najviše odgovara. Cijenu korekcije stidnih usana, kao i sve cijene usluga pogledajte u cjeniku Poliklinike Džepina.

SAZNAJTE CIJENE

Stvarni rezultati nakon operacije korekcije stidnih usana

Pacijentice nakon operacije korekcije stidnih usana uspoređujući fotografije prije i poslije imaju dokaz koliko je operacija uspješna, a rezultati trajni.

NE TREBATE SVE INFORMACIJE SAMI ISTRAŽIVATI

Otvoreno razgovarajte s nekim tko vas razumije i donesite informiranu odluku.
Cilj dr. Džepine je da se osjećate dobro u svom tijelu.
Ponekad jednostavno kroz razgovor da shvatite što je zapravo „normalno“ i kakav bi mogao biti realan ishod zahvata.

Što god odlučite, možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama. Pitajte nas.