fbpx

UKLANJANJE TETOVAŽA

uklanjanje_tetovaza

Što je uklanjanje tetovaža

Kako trendovi dolaze i prolaze, mijenjaju se i želje ljudi za izražavanjem svoje osobnosti i tako tetovaže postanu često višak kojeg se želi riješiti. Osim što se tetovaža može preraditi, prekriti, može se laserskim putem u Poliklinici Džepina uspješno i trajno odstraniti. Lijepa koža postaje ponovo najljepši dodatak bez ikakvog ukrašavanja ili se sprema za neku novu tetovažu u budućnosti. Uklanjanje tetovaža je jednostavan i uspješan postupak kojim se laserskim putem uklanja neželjena tetovaža.

Tko su kandidati za uklanjanje tetovaža

Tetovaže imaju veliku popularnost, ali često se dogodi da nakon nekog vremena tetovaža više ne odgovara stilu i ukusu osobe. Kandidati za uklanjanje tetovaža su osobe koje su nezadovoljne izgledom svojih tetovaža ili im jednostavno više nisu privlačne kao dodatak koži. Na pregledu u Poliklinici Džepina doktor svakom pacijentu objašnjava sve detalje postupka, pripreme i oporavka, ali prije svega važno je detektirati je li netko kandidat za uspješno odstranjivanje tetovaža.

ISPUNITE UPITNIK

Opis zahvata uklanjanja tetovaža

Laser najnovije generacije koji se koristi u Poliklinici Džepina za uklanjanje tetovaža usmjerava zrake na sve površinske, ali i duboke slojeve kože gdje je pigment tinte. Tako pacijent može biti siguran da će se sva tinta potpuno ukloniti. Zrake djeluju na pigment tako da ga uništava, a organizam ga potom kroz određeni period razgrađuje i izbacuje iz sebe.

Zahvat uklanjanja tetovaža ne oštećuje kožu i ne ostavlja ožiljke. Potrebno je nekoliko puta ponavljati zahvat laserom kako bi se postigao konačni rezultat. Koliko tretmana će biti potrebno ovisi o veličini tetovaže, tipu tinte, koži pacijenta i slično, a kojom brzinom će se tetovaža skidati je individualno.

KONTAKTIRAJTE NAS

Oporavak nakon uklanjanja tetovaža

Pacijentima se nakon odstranjivanja tetovaže u Poliklinici Džepina daju savjeti za što bolji oporavak kože. Na tetovažu se nanosi posebno djelotvorna krema za njegu, a važno je izbjegavati izlaganje suncu do 5 tjedana i koristiti kremu s visokim zaštitnim faktorom 50+. Prvih nekoliko dana može se pojaviti crvenilo, stvaranje krastica, a tretirani dio ne smije se dirati kako ne bi došlo do infekcije. Na tretirano područje se može stavljati oblog kako bi se umirio osjećaj topline koji se može pojaviti.

Sljedeći tretman laserom radi se za otprilike 6 tjedana kako bi se koža pripremila za novi zahvat.

Iskustva pacijenata nakon uklanjanja tetovaža

Mnogima tetovaža postane velika smetnja i kompleks, a jednostavnim postupkom laserskog odstranjivanja moguće je lako riješiti taj problem. Tijek procesa uklanjanja je individualan, a rezultati su zahvaljujući modernim tehnologijama odlični.

Cijena odstranjivanja tetovaža

Poliklinika Džepina omogućava pacijentima više mogućnosti plaćanja kako bi odabrali onaj način koji im najviše odgovara. Pogledajte cijenu uklanjanja tetovaža i saznajte i cijene drugih usluga u cjeniku Poliklinike Džepina.

SAZNAJTE CIJENE

Stvarni rezultati nakon uklanjanja tetovaža

Stvarni rezultati pacijenata Poliklinike Džepina prije i poslije pokazuju koliko je uklanjanje tetovaža uspješan zahvat.

NE TREBATE SVE INFORMACIJE SAMI ISTRAŽIVATI

Otvoreno razgovarajte s nekim tko vas razumije i donesite informiranu odluku.
Cilj dr. Džepine je da se osjećate dobro u svom tijelu.
Ponekad jednostavno kroz razgovor da shvatite što je zapravo „normalno“ i kakav bi mogao biti realan ishod zahvata.

Što god odlučite, možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama. Pitajte nas.