fbpx

POVEĆANJE PENISA | ELONGACIJA

elongacija

Što je operacija povećanja penisa ili elongacija

Intimna estetska kirurgija u Poliklinici Džepina u ponudi ima operativni zahvat kojim se uspješno i trajno povećava penis. Zahvat elongacije moguć je zahvaljujući suvremenim metodama kirurgije koje bilježe napredak i u ovom području te je ovo postao tražen zahvat kod muškaraca. Dva su tipa operacije – produživanje penisa i povećanje njegove širine. Obično operacija korekcije penisa uključuje i jedno i drugo. Povećanje penisa je jedina trajna metoda kojom se može uspješno korigirati ovaj dio tijela.

Na konzultacijama koje prethode svakom zahvatu u Poliklinici Džepina pacijentima se uzima anamneza, s doktorom se prolaze detalji prije i poslije operacije, kao i tijek operativnog zahvata. Doktor predlaže najbolju tehniku za povećanje penisa i informira pacijente o potencijalnim rizicima. Kao i prije svakog zahvata, pacijent dobiva sve upute koje preglede i nalaze obaviti prije operacije i čega se pridržavati tijekom oporavka.

Tko su kandidati za operaciju povećanja penisa

Kandidati su muškarci koji su nezadovoljni veličinom (dužinom i/ili širinom) svog penisa. Seksualni život jako je bitan dio života svake osobe, a nezadovoljstvo veličinom i širinom penisa često utječe na taj tip socijalne interakcije. Uz rješavanje kompleksa koje pacijenti imaju zbog ovog nedostatka, poboljšava se cjelokupna kvaliteta života.

ISPUNITE UPITNIK

Opis zahvata operacije povećanja penisa

Operativni zahvat elongacije traje otprilike 2 sata i pacijenti su pod općom anestezijom. Obično se ujedno radi i povećanje veličine i širine. Tijekom operacije se oslobađa ligament koji se nalazi iznad korijena penisa i koji zapravo omogućava produžavanje dijela penisa koji se nalazi van tijela. Ligamenti se mogu rastegnuti najviše 5 centimetara i važno je da su pacijenti svjesni da je to individualno. Dužina i elastičnost ligamenta određuju finalnu dodatnu dužinu koja se operacijom omogućuje. Jedino tijekom operacije moguće je vidjeti mogućnosti ligamenta.

Kod povećanja opsega, moguće je penis proširiti najviše za 4 centimetra. Za povećanje obujma penisa uspješno se koristi vlastito masno tkivo koje je odličan prirodni materijal. Masno tkivo uzima se s trbuha ili bedara pacijenta i dodatno se obogaćuje matičnim stanicama. U kožu penisa kroz tanke cijevi (kanile) se aplicira vlastito masno tkivo. Vremenom se prirodno masno tkivo razgrađuje i moguće je ponoviti ovaj postupak nakon par mjeseci za bolji učinak. Proces razgrađivanja vlastitog masnog tkiva također je individualan, a prednost ovog materijala je skraćivanje oporavka, upala i rizika.

KONTAKTIRAJTE NAS

Oporavak nakon operacije povećanja penisa

Ovaj tip zahvata relativno je jednostavan. Pacijenti nakon operacije povećanja penisa obično idu nakon par sati na kućnu njegu ili eventualno ostaju preko noći u Poliklinici Džepina ako se procijeni da je potrebno. Oporavak je lagan, moguća je umjerena bol, pojava oteklina i hematoma, a već nakon par dana moguće je vratiti se redovnim laganim aktivnostima. Nakon 6 tjedana pacijenti se mogu vratiti intenzivnijim aktivnostima i sportu, kao i seksualnim odnosima.

Ožiljci nakon zahvata su minimalno vidljivi i s vremenom blijede. Rijetko se javlja krvarenje, upala i ozljeda živca na operiranom području i u tom slučaju pacijenti se javljaju doktoru kako bi se obavio dodatni pregled.

Iskustva pacijenata nakon operacije povećanja penisa

Ovim zahvatom pacijentima se rješava velik problem zbog kojeg ne mogu biti dovoljno opušteni i zadovoljni svojim seksualnim životom. Pacijenti nakon operacije povećanja penisa u Poliklinici Džepina počinju se s novim užitkom prepuštati seksualnim odnosima.

Cijena operacije povećanja penisa

Poliklinika Džepina nudi pacijentima više načina plaćanja kako bi odabrali onaj koji im najviše odgovara. Cijena operacije povećanja penisa dostupna je u cjeniku Poliklinike Džepina.

SAZNAJTE CIJENE

Stvarni rezultati nakon operacije povećanja penisa

Nakon povećanja penisa pacijenti su zadovoljni jer se izgled njihovog penisa značajno poboljšao sigurnim operativnim zahvatom. Rezultati su uspješni i trajni.

NE TREBATE SVE INFORMACIJE SAMI ISTRAŽIVATI

Otvoreno razgovarajte s nekim tko vas razumije i donesite informiranu odluku.
Cilj dr. Džepine je da se osjećate dobro u svom tijelu.
Ponekad jednostavno kroz razgovor da shvatite što je zapravo „normalno“ i kakav bi mogao biti realan ishod zahvata.

Što god odlučite, možete biti sigurni da ste u sigurnim rukama. Pitajte nas.